top of page

Fra presset til personlig power

Vil du gerne skabe et liv, hvor du har tid til at passe på dig selv uden, at det går på kompromis med dit ønske om at være noget for andre og skabe resultater i dit liv?

 

Få værktøjer og støtte til at skabe et liv, hvor der er plads til dig, så du opnår mere glæde, ro og kontakt til dig selv, så du kan mærke hvad du vil.

Jeg støtter dig i  at finde ind til din personlige power, så du kan mærke dig selv og skabe en hverdag, der ikke presser dig, så du i stedet skaber et NU, der giver MENING for dig.


Kontakt mig for mere info

At være ansvarsfuld, pligtopfyldende og ambitiøs er alle gode egenskaber, der kan tage os rigtig langt, men hvis vi glemmer at vende det indad og at passe på os selv, så stjæler det pladsen til glæden, nærværet og passionen.

Mentorforløbet varer 4 måneder og kombinerer online moduler med 1-1 coachsessioner.

Du får adgang til konkrete værktøjer, som støtter dig i at blive skarpere på, hvordan du kan slippe dit pres og få større adgang til de styrker og muligheder du rummer, så du får mere overskud og glæde i din hverdag.
 

Kender du det her? 

  • Du løber stærkere og stærkere, men føler dig alligevel bagud. 

  • Du føler dig som en magnet til problemer og udfordringer, som om universet har besluttet, at du skal være ene ansvarlig

  • Du  har svært ved at slappe af, og får dårlig samvittighed, hver gang du prøver. 

  • Du føler dig tynget af det ansvar, der ligger på dine skuldre

  • Du bekymrer dig og tænker på ting, der er sket eller kan ske i fremtiden

  • Du har svært ved at mærke, hvad du virkelig vil og hvad du har brug for.

  • Du kan/må først slappe af og passe på dig selv, når du har fikset dit og dat? Og dermed udsætter du dine behov igen og igen?

Når vi mærker hele tiden at komme bagerst i køen, så bliver vi på et tidspunkt drænet - overskuddet forsvinder og det, der før var drevet af lyst bliver til endnu en opgave på to-do listen.
Rigtig mange ambitiøse, ansvarlige og pligtopfyldende kvinder oplever, at disse rigtig gode egenskaber tipper over og i stedet for at skabe fremdrift bliver et destruktivt mønster, hvor vi udsætter helt rimelige behov.
Men det behøver ikke at være sådan.
 
Jeg har selv en meget stærk indpisker, som tidligere i mit liv har betydet, at jeg udsatte rigtig mange af mine behov, fordi jeg mente, at der var noget eller nogen, der var meget vigtigere end mig.
Uanset hvor meget jeg knoklede var det ligesom aldrig nok.
Des mere jeg ignorerede mig selv, des større indre uro og følelse af, at jeg var ved at miste grebet om mit eget liv.
For mig kammede det helt over og endte med en stresssygemelding.
I processen efterfølgende fandt jeg heldigvis ud af, at der findes mere omsorgsfulde måder at være en ansvarlig og ambitiøs kvinde på.
Det var en lettelse og satte mig fri, da jeg fik hevet min power og lederskabet over mit liv tilbage til mig og samtidig fandt ud af, at jeg kunne passe på mig selv uden, at det betød jeg svigtede nogen.

Du har både poweren, ressourcerne og mulighederne for med få justeringer at skabe afgørende forandringer i dit liv.
Hvad får du ud af det? 
Du får værktøjer til at blive skarp på, hvad der helt konkret presser dig og hvad du ønsker skulle være anderledes. Jeg støtter dig i at omsætte det til konkret handling. 
 
Når vi bliver tydeligere på, hvad der egentlig forhindrer os i at være der, hvor vi vil være og hvor vi gerne vil hen, så bliver det lidt lettere at begynde at gå i den rigtige retning.
 
Samtidig undersøger vi, hvilke muligheder og ressourcer du har til din rådighed lige nu, så du kan sætte dem i spil. 
Skridt for skridt får du større adgang til din allerede eksisterende personlige power, så du udfolder den i dit liv, så det er DIG og ikke det, der presser dig, som sætter retningen i dit livet.

Forløbet er en kombination af online moduler, hvor du arbejder selvstændigt, og har 1-1 coachsessioner med mig.
På online modulerne modtager du konkrete værktøjer og øvelser til at støtte dig i at omsætte dine nye indsigter i din hverdag.
 
At ændre gamle vaner og mønstre er ikke a walk in the park, hvis det var, så havde vi jo ingen problemer.
 
Forandringer skaber modstand i mennesker, og når der er modstand, så går vi den letteste vej, nemlig den vej vi kender og så gør vi som vi plejer.
Sammen udarbejder vi en strategi, så du har redskaberne til at fortsætte din rejse efter forløbet, så du holder momentum også efter vores 4 måneder sammen.  
 

Det her er et forløb for dig, der føler at du er fanget i et hamsterhjul, hvor du aldrig er nok uanset, hvor meget du knokler og presser dig selv.

Dine ambitioner og din ansvarfølelse fylder efterhånden det hele, at det kan føles, som om at du ikke helt selv har magten over dit liv.

 

Det er for dig, der virkelig længes efter at føle noget mere ro, overskud og glæde i din hverdag, så det giver MENING…

og så der er plads til DIG.

 

Hvem er jeg? 

Jeg hedder Rebekka, jeg er coach og mentor med fokus på personlig lederskab og power, så du kan skabe et liv, der er DIT - med mening og plads til dig…

Som mennesker har jeg altid været drevet af at bidrage til andre…

Jeg har en meget høj ansvarfølelse, er pligtopfyldende og har haft et godt blik for andre menneskers behov og potentiale…

At bidrage til andre mennesker, at se dem vokse og shine er min ild og mit drive...

Men jeg har haft svært ved at finde en balance mellem det jeg syntes jeg skulle give til andre og hvad jeg mente jeg selv fortjente at modtage. Både fra mig selv og andre. 


Samtidig har jeg en meget stærk indpisker, der har ekstremt høje forventninger til, hvad jeg skal kunne levere og tage ansvar for…

 

Der er jo intet galt i at have høje ambitioner og ønsker om virkelig at bidrage til andre mennesker. Problemet opstår, når vi kommer så meget ud af balance, at vi mister os selv i det… Jeg mistede mig selv fuldstændig, for vild og satte mig selv på den allerbagerste række i mit eget liv…

For nogle år tilbage så mit liv udadtil egentlig ret godt ud. Jeg havde et godt job, gode venner og familie, men jeg følte mig bare ikke rigtig glad.

Indadtil var det en anden historie. Jeg havde nemlig sådan en underliggende følelse af, at mit liv ikke sådan gav rigtig mening og jeg følte mig totalt utilstrækkelig og utilfreds, både på jobbet og privat .

Der var en form for mis-macth mellem det jeg synes jeg burde føle omkring mig selv og mit liv, og det jeg rent faktisk følte. 

En følelse af uro voksede og jeg følte, at jeg var ved at miste grebet om mit liv. Det var en frygtelig fornemmelse - selvstændighed, frihed og personligt lederskab er så vigtigt for mig, og jeg følte det smuldrede i mellem mine hænder.

Det var som om, at det bare væltede indover mig med mere arbejde, flere problemer, som jeg havde ansvaret for at løse. Jeg følte mig maks drænet og tynget af det ansvar jeg følte lå på mine skuldre og pligten sagde "KOM NU".
Jeg knoklede endnu hårdere for at nå det hele, men følte mig mere og mere bagud. Jeg droppede sociale ting for at holde skruen i vandet og udsatte mine egne behov igen og igen.

Pladsen til mig og min fornemmelse for, hvad jeg havde brug for blev bare mindre og mindre. 

Sandheden var, at jeg tog ansvar for ting, som jeg aldrig ville kunne lykkes med. Lige fra morgentrafikken, andres helbred og sindstilstand, uforudsete hændelser på jobbet, you name it...Det var som et tog, der bare kørte hurtigere og hurtigere. Det stoppede først, da jeg gik total ned med stress.


Jeg lærte meget af den periode. Bl.a. indså jeg, at jeg havde haft fokus på alt muligt uden for min indflydelse… og at jeg havde svigtet ansvaret for mig selv og mit liv…

Jeg havde simpelthen afgivet min power til illusionen om, at jeg kunne kontrollere alting…og at kontrol og hårdere arbejde var svaret på mine udfordringer, altid…

MEN jeg kunne ikke kontrollere alting…og jeg kunne ikke knokle mig ud af alting…ingen af delene var svaret...

Men mit eget kollaps blev også starten på et nyt liv. En personlig rejse, hvor jeg gjorde op med gamle mønstre og overbevisninger, som havde begrænset mig helt vildt igennem mit liv… 

 

Min vigtigste erkendelse var, at mit ansvar først og fremmest er, at tage lederskabet over mit eget liv - at leve mit liv og fylde mig selv op først… OG at det ikke er spor egoistisk at gøre det… Hvis jeg ikke passer på mig selv, så kan jeg alligevel ikke være det mennesker jeg ønsker at være - jeg kan ikke støtte andre og være nærværende….


I virkeligheden var det ganske få justeringer, der skabte de største forandringer for mig.

 

Små justeringer er ikke det samme som, at det er nemt…

Det er ikke nemt at give slip på gamle vaner og måder at tænke på. Personlig transformation er en rejse med massere af udfordringer, heldigvis er der rigtig mange smukke pit-stops på vejen… Min egen transformation har budt på massere af udfordringer, som jeg har overvundet, fordi jeg har fået støtte på vejen, både i mine nære relationer, men også i form af coaching og værktøjer til at støtte mig selv - og som i øvrigt stadig støtter mig...

 

Den erfaring og viden jeg har fået har jeg gjort til min mission at dele med dig… 

 

Min mission som coach og som menneske er at støtte dig, der selv er på en rejse tilbage til dig selv.

 

Jeg har et brændende ønske om at støtte dig i at tage din power hjem, så du skaber et liv, der giver MENING for dig og hvor der er plads til både dig og dine ambitioner om, hvem du vil være som menneske.


Kærligste hilsner,
Rebekka

bottom of page